Δέλλας: "Δεν είμαι ευχαριστημένος"

Προβληματισμένος παρά την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ηρακλή Ψαχνών με 5-1 εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος επεσήμανε πως έχει πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του. Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για Κατσουράνη.

Δέλλας: "Δεν είμαι ευχαριστημένος"
INTIME SPORTS

Η ευρεία νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ (5-1) δεν άφησε ικανοποιημένο τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς όπως είπε εφησύχασαν μετά τα δύο πρώτα γκολ.

"Σήμερα θα θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά μας με μία νίκη κι αυτό έγινε. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως από αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αν και όλες οι συνθήκες ευνοούσαν την ομάδα μας να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να πετύχει κι άλλα γκολ. Μετά το 2-0 ήρθε μία νευρικότητα. Στους ποδοσφαιριστές πιστεύω πως υπήρχε ένας εφησυχασμός λόγω του σκορ. Με απασχολεί αυτό και δεν με ευχαριστεί. Όμως μετρούν οι τρεις βαθμοί και αυτό κρατάμε. Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τα προβλήματα. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλές γιορτές. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά με ταπεινότητα και με κάτω το κεφάλι, στο τελευταίο εξάμηνο που έχει μείνει για να επιστρέψουμε την ομάδα στη Super League", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της "Ένωσης".

Ερωτηθείς για τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Κατσουράνη να επιστρέφει στην ΑΕΚ απάντησε: "Σας έχω πει ότι για μεταγραφικά δεν θα μιλήσω ποτέ. Υπάρχει ο άνθρωπος για τα μεταγραφικά να απευθυνθείτε σε αυτόν".

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών 5-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK