Δέλλας: "Δεν ήταν εύκολο το αήττητο"

Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε μία πρώτη αποτίμηση της παρουσίας της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος βάζοντας θετικό πρόσημο.

Δέλλας: "Δεν ήταν εύκολο το αήττητο"

Ιδού τι είπε: "Δεν θέλω να μείνω τόσο στο σημερινό παιχνίδι γιατί η διαφορά των ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Θέλω να μείνω σε αυτή τη χρονιά, να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, σε όλο το τιμ, διότι όλοι προσπαθούν καθημερινά να εκπληρώσουμε την προσπάθειά μας αυτά τα δύο χρόνια. Τερματίσαμε αήττητοι, εκεί που θέλαμε. Φαντάζει εύκολο, αλλά δεν ήταν.

Πολλές ομάδες μας περίμεναν στην άμυνά τους και είναι δύσκολο να τις ξεκλειδώσεις. Τελειώσαμε πρώτοι στην επίθεση, πρώτοι στην άμυνα. Όλοι πήραν χρόνο συμμετοχής, εκτός τον μικρό τερματοφύλακα, τον Ντούνη, και πιστεύω θα τους δούμε ξανά όλους στα πλέι οφ. Χαίρομαι να δουλεύω με παίκτες που θέλουν να μάθουν, με όρεξη. Καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν μία ομάδα που ήξερε τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και τι πρέπει να κάνει ο καθένας.

Τελείωσε όμως η κανονική διάρκεια, έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά η προσπάθεια και η δουλειά θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Οι στόχοι που έχουμε σαν ομάδα δεν μας δίνει το δικαίωμα από το να προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Είναι δυσάρεστο ότι μία ομάδα αποχαιρετά την κατηγορία, καταλαβαίνω τα παιδιά του Αλίμου. Έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε, να δούμε το πρόγραμμα των πλέι οφ και να τελειώσουμε την άνοδο.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταποκριθεί πλήρως! Από την προετοιμασία ακόμα έλεγα οτι όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, γιατί θα καλύψουν κάποιον. Όλοι το αντιλήφθηκαν γρήγορα. Όποιος έβγαινε και όποιος έμπαινε η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάλη. Έτσι η ομάδα έχει καλή εικόνα.

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Εγω θα κρίνω ποιος θα μείνει, ποιος θα φύγει, ποιος θα δοθεί δανεικός. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK