Δέλλας: "Εμείς κι ο Ηρακλής θα ανέβουμε στη Super League"

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ, σχολίασε τη νευρικότητα των παικτών του, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά πως η ομάδα του και ο Ηρακλής θα κερδίσουν την άνοδο στη Super League.

Δέλλας: "Εμείς κι ο Ηρακλής θα ανέβουμε στη Super League"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 2-1 στο "Καυταντζόγλειο" από τον Ηρακλή. Οι "κιτρινόμαυροι" πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση, ενώ τα αμυντικά λάθη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ, σχολίασε τη νευρικότητα των παικτών του, όμως εξέφρασε τη σιγουριά του πως "Ένωση" και ο Ηρακλής θα κερδίσουν τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Ξέραμε πριν από το παιχνίδι τις δυσκολίες. Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Κάναμε ένα μέτριο, ως κακό πρώτο μέρος. Αυτό πιστεύω, μας στοίχισε με την πρώτη μας ήττα στα πλέι οφ. Όπως και να έχει, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα δεν θα μας αλλάξει το πλάνο και τον στόχο, έτσι ούτως ώστε να τερματίσουμε πρώτοι. Να είστε σίγουροι, αυτό θα γίνει. Κάναμε ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο.

Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ και αυτό μας αποσυντόνισε. Μετά ισοφαρίσαμε και εκεί που έδειχνε πως το παιχνίδι θα γυρίσει υπέρ μας δεχτήκαμε κι άλλο γκολ, με δικό μας λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο πιεστικοί, φέραμε κοντά τις γραμμές, φτιάξαμε ευκαιρίες. Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ο Ηρακλής προσπάθησε πολύ να πάρει τη νίκη. Ξέραμε πως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έχουμε άλλα εννιά παιχνίδια, άλλους 27 βαθμούς και εκεί θέλω να σταθώ. Συγχαρητήρια στον Νίκο Παπαδόπουλο, που κάνει καταπληκτική δουλειά. Καλή επιτυχία στο Κύπελλο και πιστεύω εμείς και ο Ηρακλής, θα ανέβουμε κατηγορία.

Η ατμόσφαιρα δεν παρέπεμπε σε παιχνίδι Football League. Είναι ένα ντέρμπι και νομίζω πως του χρόνου, θα ξαναζήσουμε τέτοια παιχνίδια".

Για την εικόνα, μετά τη διακοπή: "Παίζει ρόλο και η διακοπή. Αυτό το σταμάτα ξεκίνα, επηρεάζει. Οι παίκτες, δεν είναι ρομπότ. Σήμερα πληρώσαμε την νευρικότητα που είχαμε στο πρώτο μέρος. Πατήσαμε όμως στο δεύτερο τη μπάλα, πιέσαμε και όπως είπα πριν θεωρώ η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Για τη νευρικότητα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Το είδαμε για πρώτη φορά και θα πρέπει να το κοιτάξουμε. Πριν το παιχνίδι είπαμε με τα παιδιά πως είμαστε σαν να ξεκινάμε με μηδέν βαθμούς".

Για την απουσία του Μάνταλου: "Ο Πέτρος λείπει καιρό. Δουλεύουμε να καλύψουμε τα κενά. Ολοι δείχνουν καλά στοιχεία. Δεν μένω σε ένα παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα γίνει το ταμείο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK