Δέλλας: "Έχω προγραμματίσει ραντεβού με τη διοίκηση"

Ραντεβού με τη διοίκηση της ΑΕΚ, στο οποίο θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Ένωση έχει προγραμματίσει ο Τραϊανός Δέλλας, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δέλλας: "Έχω προγραμματίσει ραντεβού με τη διοίκηση"

"Θέλαμε να ολοκληρώσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στη Football League αλλά δεν τα καταφέραμε. Για την ΑΕΚ ανοίγει ένας νέος κύκλος. Τελείωσε ο μεγάλος και δύσκολος δρόμος που διανύσαμε στις μικρές κατηγορίες", ήταν το πρώτο σχόλιο του Τραϊανού Δέλλα μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ερωτηθείς για το μέλλον του στην "Ένωση" απάντησε: "Σε ό,τι αφορά εμένα, θα πρέπει να γίνει ένα ραντεβού, που εκκρεμεί. Ένα ραντεβού για να συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα, θα δούμε. Είναι προγραμματισμένο το ραντεβού. Είναι κάτι που θα γίνει άμεσα".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ