Δέλλας: "Κάποιοι πρέπει να πάρουν παραπάνω ευκαιρίες"

O Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε ότι κάποιοι παίκτες του πρέπει να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ενώ υποστήριξε ότι "τώρα θα εργαστούμε πιο ποιοτικά".

Δέλλας: "Κάποιοι πρέπει να πάρουν παραπάνω ευκαιρίες"

"Είναι αλήθεια ότι υπήρχε κούραση. Στο 2o ημίχρονο οι αλλαγές μας επηρέασαν. Το ζητούμενο ήταν να πάρουν τα παιδιά παιχνίδια στα πόδια τους. Κάποια παιδιά να πάρουνε παραπάνω ευκαιρίες. Βγήκαν και πάλι αυτοματισμοί, βγήκαν και πάλι κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες και αυτό όμως είναι που με προβληματίζει.

Βεβαίως κρατάω την σοβαρότητα, γιατί ο παίκτες αντιμετώπισαν το ματς με σοβαρότητα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι να δουλεύουμε πολύ και να προσπαθούμε να πάρουμε από κάθε παιχνίδι αυτό που μπορούμε.Η κούραση που υπάρχει παίζει ρόλο. Σε αυτό το διάστημα στην προετοιμασία, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Οι προπονήσεις είναι επίπονες, τώρα επιστρέφουμε να ρίξουμε τους ρυθμούς της δουλειάς και να εργαστούμε πιο ποιοτικά", είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Ερωτηθείς που οφείλονται οι χαμένες ευκαιρίες, ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε: " Προφανώς και είναι ζήτημα συγκέντρωσης και υπερβολικής σιγουριάς, Το καλό είναι ότι δημιουργούνται ευκαιρίες. Αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει πάντα είναι το γκολ".

Διαβάστε ακόμη:

Ρήγας Φεραίος - ΑΕΚ 0-4 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK