Δέλλας: "Κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρόμα"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με την Ρόμα εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος επεσήμανε πως υπάρχει χρόνος η Ένωση να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες της.

Δέλλας: "Κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρόμα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

"Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρόμα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Δεν έχω παράπονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Τα φιλικά ματς δεν κοστίζουν όμως. Απόψε ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά. Αυτό το ματς τελείωσε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου, που μας ενδιαφέρει πλέον. Υπάρχει χρόνος μπροστά για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε, να κρατήσουμε τα θετικά και το καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Μέσα από τη δουλειά όλοι θα βγουν κερδισμένοι".

Για την παρουσία του στη Ρόμα ως παίκτης: "Και όταν πηγαίνω στη Ρόμα και τώρα που είδα τον Τότι και τον Ντε Ρόσι. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έπαιξα στη Ρόμα. Έναν τεράστιο σύλλογο, με πολύ κόσμο και μια πόλη που ζει γι' αυτή την ομάδα".

Για την εικόνα της ΑΕΚ: "Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν σταματάω να κοιτάω κάποιες αδυναμίες. Το κλίμα είναι καλό και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να κοιτάμε. Μέσα από το αποτέλεσμα να κοιτάμε να έχουμε καλή εικόνα. Έχουμε παίκτες φέτος που μπορούν να δώσουν θέαμα. Όλη η ομάδα πρέπει να επιτίθεται και να αμύνεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK