Δέλλας: "Μου άρεσε η νοοτροπία των παικτών μου"

Συγχαρητήρια όχι τόσο για την ευρεία νίκη, αλλά κυρίως για την εξαιρετική νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του κόντρα στην Καλλιθέα, λίγες ημέρες μετά την επικράτηση επί του Ατρομήτου, έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: "Μου άρεσε η νοοτροπία των παικτών μου"
INTIME SPORTS

"Έχοντας πετύχει μία νίκη μεσοβδόμαδα που έφερε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με καλή εμφάνιση απέναντι σε μία καλή ομάδα, φόβος μου ήταν πως θα συμπεριφερθούμε. τα παιδιά έδειξαν σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό. Κυνήγησαν το γκολ και ευτυχίσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ.

Κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Είχαμε σκαμπανεβάσματα βέβαια στην απόδοσή μας, είχαμε λίγη κούραση, πολλές αλλαγές. Κρατάω τη συμπεριφορά των παικτών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κάτω το κεφάλι, με δουλειά θα συνεχίσουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου.

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε: "Ο Γιάκομπ είναι ένα παιδί που ήρθε να βοηθήσει την ομάδα, όπως όλοι. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα. Μέσα με τη μέρα θα μπαίνει στο κλίμα. Είναι κι αυτός μέρος της ομάδας. Θα βοηθήσει την ομάδα".

Ερωτηθείς γιατί έγιναν τόσες αλλαγές ο "Κολοσσός" είπε: "Άλλες αλλαγές έγιναν λόγω τακτικής, άλλες λόγω κούρασης. Υπήρχε και το θέμα του Πλατέλλα που δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Το πιο σημαντικό είναι στη νοοτροπία και στη διαχείριση του παιχνιδιού".

Για το ροτέισον στο χώρο του κέντρου τόνισε: "Δεν υπάρχει ροτέισον. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε συγκεκριμένες θέσεις ή και σε άλλες θέσεις. Πρέπει να είναι έτοιμοι ανα πάσα στιγμή να παίζουν για την ομάδα. Το ότι γίνονται αλλαγές και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση, είναι σημαντικό γιατί όλα τα παιδιά δουλεύουν και αφομοιώνουν αυτό που κάνουμε. Φτιάχνω την 11άδα και τη 18άδα σύμφωνα με όσα βλέπω. Όλοι πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Εκεί που είναι βασικοί, μπορεί να είναι μετά εκτός αποστολής".

Αναφερόμενος, τέλος, στην πληρότητα στο κέντρο σχολίασε με χιούμορ: "Θα τη δούμε στο μέλλον. Πάτε πάλι για μεταγραφές; ε; (γέλια)".

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - Καλλιθέα 5-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK