Δέλλας: "Να μπούμε στη λογική της κατηγορίας"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στη σκέψη της Ένωσης για διεξαγωγή φιλικών εκτός έδρας με ομάδες Β' Εθνικής.Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην επιθυμία του να "κλειστούν" φιλικά εκτός έδρας με ομάδες Β' Εθνικής προκειμένου η ομάδα να μπει στη λογική της κατηγορίας.

Δέλλας: "Να μπούμε στη λογική της κατηγορίας"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πρέπει να μπαίνουμε στη λογική της Β' Εθνικής με σκληροτράχηλες ομάδες που θα συναντήσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σήμερα είχαμε μία ανούσια υπεροχή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα αλλά μας έλειψε το γκολ.

Σκοπός μας ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά και να μπαίνουμε σιγά σιγά στη φιλοσοφία του πρωταθλήματος που θα αγωνιστούμε.

Με την αλλαγή του συστήματος αλλάξαμε λίγο την εικόνα μας. Νομίζω ότι τα φιλικά προσφέρονται για δοκιμές καθώς δεν κοστίζουν βαθμούς.

Αν θέλουμε να δούμε ένα θετικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα παρά μόνο σε κόντρες και στημένα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα ένα φιλικό την ερχόμενη εβδομάδα εκτός έδρας. Επιδίωξή μας είναι αυτή: Να παίζουμε εκτός έδρας σε έδρες παρόμοιες με αυτές που θα συναντήσουμε στο πρωτάθλημα για να μπούμε στη λογική της Β' Εθνικής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK