Δέχεται γκολ μόνο με στημένα η ΑΕΚ (VIDEO)

Από τα 8 γκολ που έχει δεχτεί φέτος η ΑΕΚ σε επίσημους αγώνες, μόνο ένα εξ αυτών επιτεύχθηκε με με οργανωμένη επίθεση. Τα άλλα 7 οι κιτρινόμαυροι τα δέχτηκαν από στημένες φάσεις. Δείτε VIDEOS.

Δέχεται γκολ μόνο με στημένα η ΑΕΚ (VIDEO)
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ντέρμπι του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τη δυνατότητα σε αυτή την αναμέτρηση να τεστάρουν τις δυνατότητές τους κόντρα σε έναν αντίπαλο εντελώς διαφορετικό, τόσο σε ισχύ όσο και σε φιλοσοφία παιχνιδιού, από όσους έχουν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Η Ένωση παραμένει αήττητη μετά από 21 επίσημα παιχνίδια φέτος, στα οποία μετράει συνολικά 17 νίκες και 4 ισοπαλίες με τέρματα 54-8.

Μόνο ένα γκολ από οργανωμένη επίθεση

Το ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από τη στατιστική της ΑΕΚ, είναι το γεγονός ότι από τα 8 γκολ που έχει δεχτεί, μόνο ένα εξ αυτών επιτεύχθηκε με οργανωμένη επίθεση, ενώ τα άλλα αυτά έχουν προέλθει από στημένες φάσεις.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει δεχτεί δύο γκολ από τον Απόλλωνα, το ένα στο ΟΑΚΑ με πέναλτι και το δεύτερο στη Ριζούπολη από εκτέλεση κόρνερ, ένα γκολ από την Παναχαϊκή το οποίο προήλθε από εκτέλεση φάουλ, ένα γκολ από τον Αχαρναϊκό επίσης από εκτέλεση φάουλ, ένα από τον Ηρακλή Ψαχνών κι αυτό από φάουλ, ένα από τα Χανιά με πέναλτι, ένα από την Κέρκυρα στο κύπελλο από κόρνερ, ενώ το μόνο τέρμα που έχει δεχτεί η Ένωση από οργανωμένη επίθεση, είναι αυτό με το οποίο η Καλλιθέα μείωσε σε 3-1 στο ΟΑΚΑ στις 11 Ιανουαρίου.

Ούτε η Ρόμα

Ακόμη και στο καλοκαιρινό φιλικό με τη Ρόμα, από την οποία η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1, τα δύο τέρματα των Ιταλών προέκυψαν από εκτελέσεις φάουλ. Το ένα από απ' ευθείας εκτέλεση του Ιτούρμπε κι ένα από κεφαλιά του Κεϊτά σε φάουλ του Φλορέντσι.

Δείτε όλα (8 συνολικά) τα γκολ που έχει δεχτεί φέτος η ΑΕΚ σε επίσημα παιχνίδια, αλλά τα δύο τέρματα στο φιλικό με τη Ρόμα, στο παρακάτω VIDEO:

Pregame show

Αρθρογραφία

Κώστας Κεφαλογιάννης: Μαρινάκης vs Μελισσανίδης

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Αυτή η πρόκριση είναι για τον κόσμο

Άκης Γεωργίου: Και τώρα "Καραϊσκάκης"!

Συνεντεύξεις

Τζιωρτζόπουλος στο Contra.gr: "Η ΑΕΚ θα έχει περισσότερα κέρδη από τον Ολυμπιακό"

Πατσατζόγλου στο Contra.gr: "Τα γκολ της ζωής μου!" (PHOTOS+VIDEOS)

VIDEOS + PHOTOS

VIDEO by Contra.gr: Τα ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ στο Κύπελλο

PHOTOSTORY: Τα χαρτονομίσματα, οι πυροβολισμοί, οι εξάρες

Δέχεται γκολ μόνο με στημένα η ΑΕΚ (VIDEO)

Retro

PhotoStop: Ο επεισοδιακός προημιτελικός Ολυμπιακός-ΑΕΚ του 1996

Τα -κυπελλικά- ντέρμπι της ζωής σου (VIDEOS)

Οι παίκτες που άλλαξαν στρατόπεδο

Η προηγούμενη φορά (VIDEOS + PHOTOS)

Extra

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο;

Τετραπλάσια η αξία του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ (πίνακας)

Ρεπορτάζ

Χωρίς 4 βασικούς ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ

To πλάνο του Δέλλα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK