Δήμαρχος: "Ξανά δημοτικό συμβούλιο για το γήπεδο"!

Τι είπε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας και τι για το πάρκινγκ των απορριματοφόρων.

Δήμαρχος: "Ξανά δημοτικό συμβούλιο για το γήπεδο"!

O Άρης Βασιλόπουλος είπε -μεταξύ άλλων- στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ότι το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ θα συζητηθεί ξανά σε μελλοντικό δημοτικό συμβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα του γηπέδου έχει περάσει από το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας στο παρελθόν.

Τι είπε ο Βασιλόπουλος:

Για το γήπεδο της ΑΕΚ μετά από ερώτηση της Αγαγιώτου: «Όσον αφορά το θέμα της ΑΕΚ ισχύουν όλες οι προεκλογικές μας θέσεις. Το θέμα πρέπει να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο σε μία ημερομηνία στην οποία όλοι θα μπορούμε να βρεθούμε εδώ».

Για το πάρκινγκ των απορριματοφόρων το οποίο επίσης αφορά την ΑΕΚ: «Στο θέμα του γκαράζ (το πάρκινγκ των σκουπιδιών) είναι κάτι που έχουμε αποφασίσει όλοι, αλλά από την απόφαση μέχρι την υλοποίηση υπάρχει ακόμα απόσταση. Βρήκαμε ορισμένους χώρους. Κάποιοι ζητάνε αρκετά χρήματα, κάποιοι άλλοι χώροι είναι αρκετά μακριά. Θα το ξαναδούμε το θέμα γιατί η απομάκρυνση των σκουπιδιών είναι και απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK