Eκτός αποστολής ο Ανάκογλου

Σοβαρότερα απ' όσο υπολόγιζαν ήταν τα πράγματα στην ΑΕΚ με τον Δημήτρη Ανάκογλου. Εκτός αποστολής ο μέσος της "Ένωσης".

Eκτός αποστολής ο Ανάκογλου

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στην αποστολή της ΑΕΚ, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας -πέραν του τιμωρημένου Χρήστου Αραβίδη- θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Δημήτρη Ανάκογλου. Από την ΑΕΚ έδειξαν να μην ανησυχούν εξ αρχής για τον τραυματισμό του Ανάκογλου, ωστόσο οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο άσος της "Ένωσης" ήταν αρκετές προκειμένου να τον αφήσουν εκτός αποστολής.

Ο νεαρός μέσος έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή γάμπα και το απόγευμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα, αφού το πρωί πέρασε από το Ιατρικό Κέντρο. Μαζί του και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έκανε μέρος του προγράμματος μαζί με τους συμπαίκτες του.

Στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης περιλαμβάνονται 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων δεν είναι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς (που δεν είναι ακόμα έτοιμος) και ο τιμωρημένος Χρήστος Αραβίδης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Κορδέρο, Ντακόλ, Ζόριτς, Φαγιέ, Μπαρμπόσα, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας και Τζανετόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK