Επί ίσοις όροις στη Θράκη

Από τους παίκτες που απέκτησε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο το περασμένο καλοκαίρι δεν σκόραρε κόντρα στον Πανθρακικο μόνο ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης.Οι Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης έχουν ενοχλήσει την εστία των Κομοτηναίων και το μήνυμα είναι απλό...

Επί ίσοις όροις στη Θράκη
INTIME SPORTS

Η παράδοση της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό χάθηκε τον τελευταίο χρόνο λόγω του υποβιβασμού της "Ένωσης" την περίοδο 2012-13, αν και η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο πλούσια, λόγω της πρόσφατης εμφάνισης της ομάδας της Θράκης στη μεγάλη κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αρκετοί νυν "κιτρινόμαυροι" έχουν ταλαιπωρήσει την εστία της ομάδας της Θράκης τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενοι σε άλλες ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των τριών από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ΑΕΚ το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο.

Το γκολ της τιμής ο Ντούνης

Στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας της πλατείας κόντρα στον Πανθρακικό στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής, ο Μάρκος Ντούνης χρίστηκε σκόρερ ισοφαρίζοντας στο 27ο λεπτό το γρήγορο γκολ του Ιγκόρ στο '16. Βέβαια τα πράγματα ξέφυγαν λίγο αργότερα για τους Νεοσμυρνιώτες, αφού ο Πανθρακικός πήρε μία άνετη νίκη με 4-1, με γκολ των Ρομέου, Χασομέρη και Τζάνη.

Σκόραραν και οι αμυντικοί

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2013, Πανιώνιος και Πανθρακικός αντάμωσαν ξανά, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη. Ήταν η σειρά του Βασίλη Λαμπρόπουλου να σκοράρει και να σώσει την παρτίδα στο τέλος, όταν με κεφαλιά στο 86' νίκησε τον Γιαννακόπουλο και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Πανιώνιο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 36' με γκολ του Ιγκόρ.

Με υπογραφή Αραβίδη

Την 27η Οκτωβρίου του 2012, ο αγώνας της Κομοτηνής ανάμεσα σε Πανιώνιο και Πανθρακικό είχε τη σφραγίδα του Χρήστου Αραβίδη. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έκανε ...πάρτι με τη φανέλα των «κυανερύθρων» στο γήπεδο της Κομοτηνής, τους έβαλε μπροστά στο σκορ στο 18ο λεπτό, ο Πανθρακικός ισοφάρισε με τον Μουνάφο, με τον Αραβίδη να λέει την τελευταία του λέξη στο 87΄και να δίνει τη νίκη στην ομάδα της πλατείας με δεύτερο δικό του γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK