Επιστροφή στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις εντός ...Αθήνας για την ΑΕΚ η οποία θα προπονηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στις 6 μ.μ. στα Σπάτα και θα επιστρέψει στο προπονητικό της κέντρο την Παρασκευή την ίδια ώρα.

Επιστροφή στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα μετά το φιλικό κόντρα στον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η αποστολή της «Ένωσης» γευμάτισε στον Καραβόμυλο αφήνοντας πίσω τις 12 μέρες στο Πήλιο και πλέον η προετοιμασία για τη σεζόν συνεχίζεται στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις 6 μ.μ. το απόγευμα της Πέμπτης στα Σπάτα ενώ θα προπονηθεί και την Παρασκευή την ίδια ώρα στο προπονητικό της κέντρο.

Προπόνηση στο ΟΑΚΑ το Σάββατο

Επιθυμία του Τραϊανού Δέλλα είναι να πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας στο γήπεδο που θα γίνει το επερχόμενο ματς της ΑΕΚ, όταν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό. Κάτι αντίστοιχο έγινε και την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αρκετές φορές. Έτσι και πριν από τον αγώνα με τη Ρόμα, αφού η ΑΕΚ προπονηθεί δύο φορές στα Σπάτα (Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα) η «Ένωση» θα προπονηθεί το πρωί του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα ξεμούδιασμα πριν από το μεγάλο ματς απέναντι σε μία μεγάλη αντίπαλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK