Εποχή Nike στην ΑΕΚ!

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συμφωνίας της με την Nike η οποία θα αποτελέσει τον προμηθευτή αθλητικού υλικού από τη νέα σεζόν. Μεγάλα οικονομικά οφέλη για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Εποχή Nike στην ΑΕΚ!

Το συμβόλαιο συνεργασίας με την Puma εξέπνευσε την 30η Ιουνίου και από την 1η Ιουλίου η ΑΕΚ μπαίνει σε μία νέα… στυλιστικά εποχή. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ όπως ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό έχει συμφωνήσει με τη Nike η οποία θα αναλάβει τον αθλητικό ιματισμό της «Ένωσης» με ιδιαίτερα κερδοφόρο τρόπο για τον Σύλλογο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΝΙΚΕ, η οποία και θα αποτελέσει τον «επίσημο χορηγό αθλητικού ιματισμού» της ομάδας για τις επόμενες τρεις (3) αγωνιστικές περιόδους.

Η ΝΙΚΕ θα παρέχει στους αθλητές της ομάδας μας προϊόντα αθλητικού ιματισμού και υπόδησης κορυφαίας ποιότητας ενώ και οι φίλαθλοι μας θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη συλλογή σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ομάδα μας.

Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας για τη σεζόν 2015 – 2016 θα γίνουν στην φιλική αναμέτρηση με τη Σεβίλλη στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK