Φαβορί για Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου, παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλύτερη οικονομικά πρόταση. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Contra.gr.

Φαβορί για Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο συνεχίζεται με.... αμείωτους ρυθμούς, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν νέα επεισόδια στην υπόθεση της μεταγραφής του.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει "σφήνα" στην ΑΕΚ και να αποκτήσει τον 21χρονο άσο, προσφέροντας 180.000-200.000 ευρώ στην Κέρκυρα. Η πρόταση ικανοποίησε τους "Φαίακες" και όλα έδειχναν πως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Όμως η "Ένωση" επανήλθε με νέα πρόταση, κοντά στα στάνταρ των "ερυθρολεύκων" και βρίσκεται μία "ανάσα" από τη συμφωνία με την κερκυραϊκή ομάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του παίκτη να φορέσει την "κιτρινόμαυρη" φανέλα.

Ο νεαρός μέσος της Κέρκυρας δεν πρόκειται να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση των Φαιάκων, το οποίο σημαίνει πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο ζήτημα. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι "κιτρινόμαυροι" είναι το απόλυτο φαβορί για να αποσπάσουν την υπογραφή του, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μία ρελάνς του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK