Φαβορί ο Κατσουράνης

Σύντομα αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις της υπόθεσης του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ. Ζεστός ο «Κατσούρ», αναμένεται η κοινή απόφαση των Δέλλα, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς.

Φαβορί ο Κατσουράνης
katsouranis.jpg 2014 FIFA

Eκτός από την περίπτωση της απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη συζητήθηκε και το ενδεχόμενο της επανένταξης του Γρηγόρη Μάκου στην ΑΕΚ. Βεβαίως η περίπτωση του τελευταίου συζητήθηκε πιο επιδερμικά, με τον Κατσουράνη να αποτελεί -σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- το φαβορί για τη θέση του αντι-Κορδέρο στο ρόστερ της «Ένωσης».

Ο Κατσουράνης είναι μία λύση που καλύπτει τα «θέλω» του προπονητή καθώς ο Τραϊανός Δέλλας θεωρεί ότι μπορεί να πάρει αρκετές βοήθειες η ΑΕΚ από τον έμπειρο μέσο, τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο κέντρο της άμυνας. Οι εξελίξεις στο θέμα του Κατσουράνη αναμένεται να τρέξουν σχετικά γρήγορα καθώς υπάρχει επιθυμία από τον προπονητή, υπάρχει επιθυμία από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ενώ το προσιτό κασέ του «Κατσούρ» -ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για συνεργασία έξι μηνών- δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.

Από εκεί και πέρα, αυτό που απομένει είναι να υπάρξει κοινή απόφαση όλων όσων αποφασίζουν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Τραϊανός Δέλλας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να αποφασίσουν για τη συγκεκριμένη προσθήκη και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα (που για την ώρα δεν υπάρχει), τότε το deal θα πραγματοποιηθεί επιτυχώς και ο Κατσουράνης θα φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» κλείνοντας την καριέρα του στην «Ένωση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK