Στον Ταύρο το ματς με την Καλλιθέα

Οι προσπάθειες των ανθρώπων της Καλλιθέας προκειμένου να υποδεχτούν την ΑΕΚ σε μεγαλύτερο γήπεδο από αυτό του Ταύρου έπεσαν στο κενό.

Στον Ταύρο το ματς με την Καλλιθέα
INTIME SPORTS

Οι προσπάθειες της Καλλιθέας να πραγματοποιηθεί το ματς με την ΑΕΚ σε μεγαλύτερο γήπεδο από αυτό του Ταύρου δεν ήταν εύκολο να ευοδωθεί κάτι που σημαίνει πως το ματς της Κυριακής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Φωστήρα.

Οι άνθρωποι της ομάδας του "Ελ Πάσο" ήθελαν μία μεγαλύτερη έδρα προκειμένου να υποδεχτούν την "Ένωση" και να επωφεληθούν από την εμπορικότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με συνέπεια η "Ένωση" να επισκεφτεί για δεύτερη φορά τον Ταύρο σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στις τάξεις των φίλων της "Ένωσης" δεν υπάρχει και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς της Κυριακής με την Καλλιθέα. Αυτό συμβαίνει γιατί την ίδια μέρα στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η σημαντική αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ απέναντι στον Άρη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ενώ την ίδια ώρα (στις 15:00) η ομάδα χάντμπολ αγωνίζεται στον τελικό Κυπέλλου στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK