Ερμιονίδα-ΑΕΚ 0-0

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη Ερμιονίδα και με το 0-0 υπέστη την πρώτη βαθμολογική της απώλεια στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League.

Ερμιονίδα-ΑΕΚ 0-0

Η ΑΕΚ αν και θέλησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ, όμως οι γηπεδούχοι πολύ καλά διαβασμένοι κατάφερναν να κλείνουν αποτελεσματικά τους χώρους. Οι κιτρινόμαυροι αφού είδαν ότι δεν μπορούσαν με οργανωμένες επιθέσεις να δημιουργήσουν ρήγματα, άρχισαν στη συνέχεια να προσπαθούν με ατομικές προσπάθειες να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή, κάνοντας όμως πολλά λάθη που έδιναν στους παίκτες της Ερμιονίδας την ευκαιρία να βγουν μπροστά με γρήγορες αντεπιθέσεις. Η Ένωση είχε την υπεροχή και την κατοχή, όμως η γηπεδούχος ήταν αυτή που έφτασε περισσότερες φορές με αξιώσεις στην εστία του Ανέστη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε ίδιο. Η ΑΕΚ που είχε χάσει τον Μπαρμπόσα λόγω τραυματισμού από το πρώτο μέρος, δυσκολευόταν να επιτεθεί εξίσου καλά και από τις δύο πλευρές, με τον Πλατέλλα να αλλάζει διαρκώς θέσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Ζόριτς που πέρασε στο ματς δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, ενώ ο Μάνταλος από τα πόδια του οποίου περνούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις της Ένωσης, σε πολλές περιπτώσεις έμοιαζε απελπιστικά μόνος και εγκλωβισμένος από το στενό μαρκάρισμα των γηπεδούχων. Ο Ανέστης μάλιστα ήταν αυτός που σταμάτησε όποια επικίνδυνη στιγμή δημιουργήθηκε προς το τέρμα του και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα. Το τελικό σφύριγμα στο παιχνίδι βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Σχόλιο:

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ μετά από έξι συνεχόμενες επιτυχίες. Οι κιτρινόμαυροι ήλπιζαν με ένα γρήγορο γκολ να ανοίξουν την άμυνα των γηπεδούχων και να έχουν αργότερα σαφώς ευκολότερο έργο, όμως δεν τους βγήκαν οι φάσεις και δεν τα κατάφεραν. Η Ερμιονίδα από την πλευρά της αν και έπαιξε κλειστά, σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο και κοίταξε τους κιτρινόμαυρους στα μάτια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Μουσταφίδης, Όμο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολοκας, Σβόγιτς (52' Ταπέ), Βλαχόπουλος (87' Τούτοριτς), Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Σαντιάγκο (75' Στάικος)

AEK: Ανέστης, Γεωργέας (87' Φάι), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου (63' Ζόριτς), Μάνταλος, Μπαρμπόζα (21' Αραβίδης), Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK