Φουλάρει για Τζιοβάνι η ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της AEK ολοκλήρωσαν την πρώτη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους της εταιρείας Elenko Sports και φουλάρουν για την απόκτηση του Τζιοβάνι.

Φουλάρει για Τζιοβάνι η ΑΕΚ

Αντιπροσωπεία της εταιρείας Elenko Sports βρίσκεται στην Αθήνα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το θέμα της απόκτησης του 26χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Φλουμινένσε, αποτελεί την περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στην "Ένωση" για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού πρόκειται για ένα επιθετικογενές μπακ, απολύτως συμβατό στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει ο Δέλλας από τα πλάγια.

Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να εντάξουν τον Τζιοβάνι στο δυναμικό τους και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν αρκετά γρήγορα αφού στην ΑΕΚ υπάρχει η επιθυμία να τελειώνουν άμεσα με το θέμα Τζιοβάνι προκειμένου να ασχοληθούν με τις περιπτώσεις του τερματοφύλακα και του μεσοεπιθετικού.

Στη συνάντηση που έγινε για τον Τζιοβάνι έγινε αναφορά και στην περίπτωση του μεσοεπιθετικού Λούκα της Κρισιούμα, ο οποίος απασχόλησε την ΑΕΚ και τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο αριστερός οπισθοφύλακας της Φλουμινένσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK