Γκάλο: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ"

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο, μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα για χάρη της "Ένωσης" και εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει του στόχους της τη νέα σεζόν.

Γκάλο: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Ροντρίγκο Γκάλο, μιλώντας στην "Globo Esporte", αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα: "Είχα μια πολύ καλή χρονιά στην Ελλάδα με τον Παναιτωλικό. Ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα, όπως είμαι και τώρα που θα επιστρέψω για να αγωνιστώ εκεί με την ΑΕΚ. Θέλω να κάνω μια καλή προετοιμασία, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι, ώστε να έχω καλή φυσική κατάσταση και να μείνω μακριά από τραυματισμούς.

Έχω στόχο να βοηθήσω την AEK και μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Με όλο τον σεβασμό στην Πάσος Φερέιρα, αλλά η παρουσία μου εκεί ήταν για μένα ένα σκαλοπάτι που ήθελα να με οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα, με καλύτερο συμβόλαιο και συνθήκες εργασίας, κι αυτό έγινε" , ενώ για το αν σκέφτεται την εθνική ομάδα της χώρας του, τόνισε:

"Το όνομά μου είχε συζητηθεί για την Εθνική στο ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήμουν στην Αβαϊ. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, οπότε δεν το έχω πια στο μυαλό μου. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Άλλωστε στη Βραζιλία υπάρχει η προκατάληψη πως όταν ένας παίκτης πλησιάζει τα 30, δεν είναι πια τόσο χρήσιμος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK