H AEK και το μπλόκο στο κονδύλι της Λεωφόρου

Το μπλόκο στο κονδύλι της Λεωφόρου αφορά έμμεσα και την ΑΕΚ, η οποία σε επίσημο επίπεδο δε σχολιάζει κάτι σε επίσημο, το σκεπτικό ωστόσο –όπως αποτυπώνεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού- δείχνει πως η περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας είναι διαφορετική.

H AEK και το μπλόκο στο κονδύλι της Λεωφόρου

Η είδηση για το μπλόκο στο κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρου απασχολεί, όπως είναι απολύτως λογικό, και την κοινωνία της ΑΕΚ λόγω των χρημάτων που περιμένει η "Ένωση" από την Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για την ώρα, από την ΑΕΚ δε λένε κάτι επίσημα, ωστόσο η πρώτες προσεγγίσεις δείχνουν ότι οι περιπτώσεις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Λεωφόρου απέχουν αρκετά.

Το σκεπτικό της απόφασης για τη Λεωφόρο -όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού- αναφέρει ότι είναι ασύμφορο να δοθούν τα 7 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση ενός γηπέδου από τη στιγμή που σε πέντε χρόνια θα κατασκευαστεί ένα άλλο για τον ίδιο σύλλογο, εννοώντας αυτό του Βοτανικού.

Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι μία διαφορετική περίπτωση καθώς αυτό θα στεγάσει την "Ένωση"... επί μονίμου βάσεως. Όπως και να έχει, αναμένεται και στις δύο περιπτώσεις η τοποθέτηση της Ρένας Δούρου, η οποία αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK