Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση του ΣτΕ και... τρέχει!

Στα χέρια της ΑΕΚ είναι πλέον η καθαρογραμμένη απόφαση του ΣτΕ και αποτελεί θέμα χρόνου να πραγματοποιηθούν και τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για να υπάρξει σοβαρή εξέλιξη στο γηπεδικό.

Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση του ΣτΕ και... τρέχει!

Η ΑΕΚ παρέλαβε τη Δευτέρα (15/06) καθαρογραμμένη την επίσημη απόφαση του ΣτΕ, η οποία την δικαιώνει πανηγυρικά στην υπόθεση των προσφυγών του Δήμου αλλά και των 17 πολιτών και αύριο (16/06) θα την μεταβιβάσει στο ΥΠΑΠΕΝ, ώστε να "τρέξει" το ζήτημα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Ο φάκελος της ΑΕΚ θα συμπληρωθεί πλήρως και πλέον ο Υπουργός, Παναγιώτης Λαφαζάνης, οφείλει να θέσει άμεσα προς διαβούλευση την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, που όπως είναι γνωστό θα έχει διάρκεια 45 μέρες, το θέμα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας θα μπει στην τελική του ευθεία με την ΑΕΚ να μετρά αντίστροφα για την εξασφάλιση του εγγράφου.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα