Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση του ΣτΕ και... τρέχει!

Στα χέρια της ΑΕΚ είναι πλέον η καθαρογραμμένη απόφαση του ΣτΕ και αποτελεί θέμα χρόνου να πραγματοποιηθούν και τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για να υπάρξει σοβαρή εξέλιξη στο γηπεδικό.

Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση του ΣτΕ και... τρέχει!

Η ΑΕΚ παρέλαβε τη Δευτέρα (15/06) καθαρογραμμένη την επίσημη απόφαση του ΣτΕ, η οποία την δικαιώνει πανηγυρικά στην υπόθεση των προσφυγών του Δήμου αλλά και των 17 πολιτών και αύριο (16/06) θα την μεταβιβάσει στο ΥΠΑΠΕΝ, ώστε να "τρέξει" το ζήτημα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Ο φάκελος της ΑΕΚ θα συμπληρωθεί πλήρως και πλέον ο Υπουργός, Παναγιώτης Λαφαζάνης, οφείλει να θέσει άμεσα προς διαβούλευση την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, που όπως είναι γνωστό θα έχει διάρκεια 45 μέρες, το θέμα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας θα μπει στην τελική του ευθεία με την ΑΕΚ να μετρά αντίστροφα για την εξασφάλιση του εγγράφου.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Ειδήσεις ΗΠΑ

Τούρκος μετανάστης ο μακελάρης του Μπέρλιγκτον, που αφαίρεσε τη ζωή 5 ατόμων

Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε το απόγευμα της Παρασκευή πέντε άτομα στην Αμερική. Οι αρχές κάνουν λόγο για πολίτη τουρκικής υπηκοότητας, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της επίθεσης

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ