Η ξένη για την ΑΕΚ πραγματικότητα και η επικίνδυνη Κυριακή

Η κόντρα του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη καλά κρατεί, το ματς της ΑΕΚ στην Πάτρα μυρίζει μπαρούτι και το Contra.gr γράφει για τα επόμενα βήματα μιας υπόθεσης που εξελίσσεται και απασχολεί την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Η ξένη για την ΑΕΚ πραγματικότητα και η επικίνδυνη Κυριακή

Αθλητικός εισαγγελέας, μηνύσεις, κατηγορίες και μία πραγματικότητα αρκετά... ξένη για την ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων. Η παρουσία της ΑΕΚ στα θεσμικά όργανα ήταν αρκετά ήπια τον τελευταίο καιρό, λόγω του χαμηλού προφίλ των παραγόντων που ανακατεύτηκαν με τα κοινά της.

Αρκεί μόνο να υπενθυμίσει κανείς την ψήφο του Ανδρέα Δημητρέλου στον Γιάννη Μώραλη στις εκλογές της διοργανώτριας αρχής, για να εξηγήσει το βαθμό της συγκαταβατικότητας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ στα κέντρα αποφάσεων.

Πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική. Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, η κόντρα του αφεντικού της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το παρασκήνιο του αγώνα της Πάτρας, έχουν αλλάξει αισθητά την πραγματικότητα της "Ένωσης" η οποία κάνει... come back, τουλάχιστον από την άποψη ότι ασχολούνται ξανά μαζί της, φίλοι και αντίπαλοι.

Στον αθλητικό εισαγγελέα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/11) , ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα καταθέσει στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του μέλους της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου. Μαζί με το αφεντικό της ΑΕΚ στον αθλητικό εισαγγελέα θα καταθέσουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σαρρής.

"Τρέχει" η μήνυση

Στο μεταξύ, "τρέχουν" οι διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο Μελισσανίδης, όπως διαβάσατε στο Contra.gr, έχει ήδη δώσει εντολή στο νομικό του τμήμα προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία της μήνυσης και από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, αναφέρεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Άλλωστε, στο ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε αναφερθεί από την πρώτη στιγμή ο Μελισσανίδης με τη γραπτή δήλωσή του το βράδυ της Παρασκευής μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Και στη μέση ο Κούγιας

Μέσα σε όλα υπάρχει και το ματς με την Παναχαϊκή, αλλά και ο... Αλέξης Κούγιας. Μέχρι στιγμής, το πότε θα γίνει το ματς παραμένει άγνωστο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (23/11). Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανησυχούν λόγω του όλου κλίματος και θεωρούν πως θα είναι καλύτερο να μη βρεθούν στην Πάτρα φίλοι της "Ένωσης" για να... σβήσει κατά κάποιο τρόπο η φωτιά της έντασης.

Για το αν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ ενδώσουν στην τάση που θέλει να μην ακολουθήσουν την ομάδα στην Πάτρα, περισσότερα πράγματα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες. Ενδεχομένως και ώρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK