Η ώρα του Μελισσανίδη!

Η ΑΕΚ θα τοποθετηθεί επίσημα το πρωί της Πέμπτης (12:00) για τις εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου μέσω του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα μιλήσει στην αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου.

Η ώρα του Μελισσανίδη!
INTIME SPORTS

Η ώρα των αποκαλύψεων από τη μεριά της ΑΕΚ για το θέμα του νέου γηπέδου έφτασε! Το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου θα μιλήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αναμένεται να εμφανιστεί διαιίτερα καυστικός και σκληρός απέναντι σε όλους όσους έχουν κάνει τα πάντα για να «κάψουν» αυτό το φιλόδοξο και καθ' όλα νόμιμο πρότζεκτ.

Ο Μελισσανίδης θα αναφερθεί σε όσους αντιτίθενται στην «Αγιά Σοφιά» και -όπως θεωρούν στην ΑΕΚ- έχουν σκοπό να εμποδίσουν την εξέλιξη των διαδικασιών που προηγούνται της έναρξης των έργων. Ασφαλώς, στο... μενού του αφεντικού της ΑΕΚ θα υπάρχει αναφορά για τη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και για την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι ο «Τίγρης» ως κεντρικό μήνυμα θα περάσει τη σιγουριά του ότι το γήπεδο θα γίνει σε κάθε περίπτωση στη Νέα Φιλάδέλφεια, στο οικόπεδο που ανήκει στην ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK