Κολοβέτσιος: "Δουλειά στο ξεκλείδωμα της άμυνας"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά μετά από ασίστ του Πλατέλλα. Ο αμυντικός της Ένωσης μίλησε για την εικόνα της ομάδας, για τη δουλειά που γίνεται στα Σπάτα και για τον τρόπο παιχνιδιού του Φωκικού.

Κολοβέτσιος: "Δουλειά στο ξεκλείδωμα της άμυνας"
INTIME SPORTS

Για τη νίκη της ΑΕΚ με σκορ ασφαλείας:« Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ. Αυτό που θέλαμε δηλαδή. Ασφαλώς και αυτό που πέτυχα είναι πολύ ευχάριστο για μένα και μου δίνει δύναμη για την συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπα και πριν, ότι δηλαδή κέρδισε η ομάδα και κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλίσαμε την πρόκριση».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Φωκικό: «Η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Εντάξει δεν νομίζω ότι είχαμε τόσο καλή εικόνα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και πάλι πιστεύω ότι ήμασταν πειστικοί ως ομάδα. Παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο αντίπαλος κλείστηκε: «Τέτοια παιχνίδια θα τα έχουμε πολύ συχνά εμείς σαν ΑΕΚ. Όλοι οι αντίπαλοι μας θα κλείνονται πολύ πίσω και είναι ένας τρόπος παιχνιδιού ο οποίος θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ. Εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε στην προπόνηση πάνω σε αυτό το σύστημα έτσι ώστε να «ξεκλειδώνουμε» αυτές τις ομάδες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK