Ξεκούραση και... αγωνία για Μάνταλο

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ξεκουράζονται για… τρίτη συνεχόμενη Κυριακή. Τη Δευτέρα τα νεότερα για την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου.

Ξεκούραση και... αγωνία για Μάνταλο
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την Κυριακή μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους προκειμένου να επιστρέψουν στα Σπάτα τη Δευτέρα. Τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έχει ρεπό για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή κάτι που σημαίνει ότι από τον τελευταίο επίσημο αγώνα της, εκείνον απέναντι στον Αχαρναϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης, κοντεύει να περάσει ένας μήνας. Γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού του Σαββάτου στην Καλογρέζα με τους «πράσινους».

Τη Δευτέρα τα νεότερα για Μάνταλο

Ο Πέτρος Μάνταλος αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του φιλικού με τον Παναθηναϊκό, μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα του Τάσου Λαγού. Η πρώτη διάγνωση για τον άσο της ΑΕΚ κάνει λόγο για μία κάκωση στην ποδοκνημική, ωστόσο οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της «Ένωσης» δεν ήταν σε θέση να πουν κάτι παραπάνω καθώς το πόδι του Μάνταλου ήταν πρησμένο. Περισσότερα για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» θα γίνουν γνωστά τη Δευτέρα, όταν και -όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ- θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί η ακριβής σοβαρότητα της κατάστασής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK