Ξύλο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Φυγαδεύθηκε αρχικά ο Βασιλόπουλος, αναστάτωση στο δημοτικό συμβούλιο μετά από ντου περίπου 50 οπαδών της ΑΕΚ!

Ξύλο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Διακόπηκε λόγω… επεισοδίων το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί το θέμα της ανάπλασης του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, κάτι που αφορά και την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Οπαδοί της «Ένωσης» που μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο και παρακολουθούσαν τη συζήτηση επιτέθηκαν στους παρευρισκομένους με τον Δήμαρχο, Άρη Βασιλόπουλο να φυγαδεύεται και να γλιτώνει τα χειρότερα την τελευταία στιγμή.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τα είχαν με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας λόγω της θέσης του για την κατασκευή του γηπέδου της «Ένωσης» σε μία υπόθεση που εξελίσσεται καζάνι που βράζει. Να σημειωθεί ότι στον γενικό χαμό δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καλαμπόκης στην προσπάθειά του να αποφύγει το πλήθος που του επιτέθηκε βρέθηκε στο έδαφος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Πάνος βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς έχει υποστεί σοκ.

Στον χώρο βρέθηκαν και πολίτες οι οποίοι συμμετείχαν στην κίνηση των 17 στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, οι οποίοι αποχώρησαν με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK