ΑΕΚ - Επισκοπή 7-0 (VIDEOS)

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η ΑΕΚ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς του ΟΑΚΑ, διαλύοντας την Επισκοπή με 7-0. Χατ-τρικ από τον κορυφαίο Μάνταλο, δύο γκολ ο Μπρέσεβιτς κι από ένα οι Μπαρμπόσα και Πλατέλλας.

ΑΕΚ - Επισκοπή 7-0 (VIDEOS)

Στο "βροχερό" ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχθηκε την Επισκοπή με μοναδικό στόχο την νίκη και το 6/6 στη Football League. Η Ένωση έδειξε από νωρίς τις "άγριες" διαθέσεις της, απειλώντας την εστία του Γουναρίδη μόλις στο 7ο λεπτό με τον Πλατέλλα. Περίπου πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μάνταλο. Ο διεθνής μέσος έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και "κάρφωσε" την μπάλα στο βάθος της εστίας της Επισκοπής.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν κατέβασαν ταχύτητα και συνέχισαν να πιέζουν, με αποτέλεσμα να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα στο 22ο λεπτό. Ο Πλατέλλας έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Μπρέσεβιτς με τον Σέρβο να πλασάρει σωστά και να γράφει το 2-0.

ΑΕΚ - Επισκοπή 7-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Σαν να μην έφτανε αυτό, στην αμέσως επόμενη ουσιαστικά φάση, η Ένωση έκανε τρία τα γκολ της στην αναμέτρηση, με σουτ του Μπαρμπόσα, έπειτα από γύρισμα του Πλατέλλα. Στο 34ο λεπτό λίγο έλειψε να είχαμε το γκολ της χρονιάς από τον Μπρέσεβιτς, με το ανάποδο ψαλιδάκι του ωστόσο να περνάει λίγο άουτ.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν χαώδης, με τους παίκτες της ΑΕΚ να φτάνουν στο 4-0 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πάλι με τον Μάνταλο. Ο Πεταυράκης έκανε την "γλυκιά" σέντρα από τα αριστερά και ο μέσος της ΑΕΚ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΚ - Επισκοπή 7-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Με την επανάληψη η ΑΕΚ έδειξε να διάθεση να ρίξει το ρυθμό και να κρατήσει δυνάμεις. Η Επισκοπή βρήκε ευκαιρία να πάρει λίγα μέτρα στο γήπεδο και έκανε δύο σου με τον Νικόλτση, χωρίς ωστόσο να απειληθεί ο Ανέστης. Ακόμη όμως και με "κατεβασμένη ταχύτητα" οι "κιτρινόμαυροι" ανέβασαν το κοντέρ στο 5-0. Ο Μπαρμπόσα από αριστερά έδωσε τη μπάλα στον Πλατέλλα, ο οποίος από κοντά με ψυχραιμία εκτέλεσε τον Γουναρίδη.

Η έκταση του σκορ όπως ήταν φυσικό έδωσε το δικαίωμα στον Τραϊανό Δέλλα να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, με τους Ανάκογλου και Κορδέρο να δίνουν τη θέση τους σε Φαγιέ και Ζόριτς. Η ΑΕΚ όμως πήγαινε στον... "αυτόματο" και πέτυχε και 6ο γκολ με τον Μπρέσεβιτς στο 75'. Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Γουναρίδη στο σουτ του Ζόριτς και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

ΑΕΚ - Επισκοπή 7-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της Επισκοπής δεν μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου την μπάλα στα πόδια τους και στην ουσία "παρακαλούσαν να τελειώσει ο εφιάλτης του ΟΑΚΑ". Αλλά, δεν είχε τελειωμό. Η Ένωση έφτασε και σε 7ο γκολ στο 82' με τον Μάνταλο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ζόριτς λίγο νωρίτερα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με την ΑΕΚ να φτάνει στην μεγαλύτερη της επικράτηση στη Football League και παράλληλα να κάνει το 6/6 και τους 18 βαθμούς, με έναν αγώνα λιγότερο από τον δεύτερο Απόλλωνα που έχει 13.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο (68' Φαγιέ), Ανάκογλου (62' Ζόριτς), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Μπρέσεβιτς (78' Γροντής).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Παπαδήμας (72' Μανουσάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης (72' Πετράκος), Πυθαρούλης, Δουμάνης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Ράντοβιτς (79' Δρακάκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK