Δέλλας: "Μπήκαν λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτέ. Θέλω να μείνω"

Ο Τραϊανός Δέλλας ερωτήθηκε για τις περίφημες δηλώσεις στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας πως μπήκαν λόγια στο στόμα του που δεν είπε ποτέ, ενώ εξέφρασε τη θέλησή του να παραμείνει στο τιμόνι της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.

Δέλλας: "Μπήκαν λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτέ. Θέλω να μείνω"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Σήμερα τελείωσε και μαθητικά αυτό που δύο χρόνια τώρα χαρακτηρίζω "μαύρο τούνελ". Βγήκαμε στο φως. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά. Αυτή η άνοδος ήρθε μέσω της δουλειάς όσων βρίσκονται μέσα στην ομάδα και κοντά στην ομάδα. Καταφέραμε μέσα σε δύο χρόνια να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά αξίζει. Είμαι σίγουρος πως η νέα ΑΕΚ δεν θα έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ του παρελθόντος. Ξέρω πως ήταν δύο επίπονα χρόνια, όμως με τη δουλειά τα καταφέρνεις όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της σε καλές και κακές στιγμές. Αυτή τη στήριξη δεν προσπάθησα ποτέ να την εκμεταλλευτώ. Αντίθετα έδινε μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες μου. Δεν έχει τελειώσει όμως κάτι εδώ. Μένουν ακόμα 4 παιχνίδια. Όμως η άνοδος έχει επιτευχθεί. Υπάρχουν όμως κι άλλοι στόχοι που έχουμε θέσει ως ομάδα. Να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, να έχουμε την καλύτερα άμυνα, την καλύτερη επίθεση, και τον πρώτο σκόρερ, γιατί αυτό αξίζει στην ΑΕΚ".

Όσον αφορά στο που κρίθηκε η αναμέτρηση με τον Ηρακλή: " Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ. Από εδώ και πέρα θα μπουν παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, για να βοηθήσουν κι αυτά από την πλευρά τους.

Για το θέμα που προέκυψε ύστερα από τις δηλώσεις του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου: "Κοιτάξτε να δείτε. Για το θέμα τις προηγούμενης εβδομάδας. Μπήκαν λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτέ. Δεν είπα ποτέ τη λέξη "διαφωνία". Τους ανθρώπους που με στήριξαν δεν πρόκειται ποτέ να τους προδώσω. Δημιουργήθηκε ένα θέμα από το πουθενά. Εγώ θα είμαι εδώ και όσο με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι εδώ. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είμαι άνθρωπος που θέλω να κοιτάω στα μάτια όλους, επομένως δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ εγώ να σπείρω διχόνοια μέσα στην ομάδα. Όλοι μαζί καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στη Super League".

Για τα δύσκολα που έρχονται: "Για την ΑΕΚ τίποτα δεν ήταν εύκολο. Πλέον, από τη στιγμή που το αρχικό πλάνο ήταν διετές πρέπει να δημιουργήσουμε το επόμενο πλάνο. Όλα μπορούν να γίνουν με πάρα πολύ δουλειά".

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε ο ίδιος να μείνει στην ομάδα: "Τι πιστεύεις; Έχω περάσει σαν προπονητής και σαν ποδοσφαιριστής καλές και κακές στιγμές. Είναι ευλογία να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Μία ομάδα που με έχει σεβαστεί πολλές φορές",

Δείτε τις δηλώσεις σε VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK