Μάνταλος: "Στο μυαλό μου η ΑΕΚ και η Εθνική"

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για την πρώτη παρουσία του στην Εθνική κόντρα στη Ρουμανία αλλά και τους στόχους που έχει θέσει με την ΑΕΚ στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Μάνταλος: "Στο μυαλό μου η ΑΕΚ και η Εθνική"

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μάνταλος στη Real News:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ΑΕΚ;

«Είμαι λίγο διάστημα στην ομάδα, αλλά αυτά που κιόλας βλέπω δεν τα έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Ο κόσμος μάς στηρίζει παντού, σε προπονήσεις, φιλικά, απίστευτο συναίσθημα. Μας νιώθει σαν οικογένειά του και εμείς αισθανόμαστε μοναδικά».

Πριν αποφασίσεις να βάλεις την υπογραφή σου, είχες άλλες προτάσεις;

«Τίποτα το χειροπιαστό και την ίδια ημέρα με ζήτησε η ΑΕΚ, μέσα σε λίγη ώρα είπα το “ναι”. Μόλις ο κ. Μελισσανίδης μού πρότεινε να παίξω για αυτή την ομάδα, δεν ήταν δυνατό να αρνηθώ. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα ανήκουν στο παρελθόν. Από τη στιγμή που βγήκε μπροστά ο κ. Μελισσανίδης ήμουν σίγουρος πως τίποτα δε θα θυμίζει το χθες».

Σε ελκύει το εξωτερικό, όπως πολλά παιδιά της ηλικίας σου;

«Αυτή τη στιγμή, όχι. Μόνο στην ΑΕΚ είναι το μυαλό μου και στο πώς θα κατακτήσω τίτλους μαζί της. Από εκεί και πέρα, μου αρέσει το γερμανικό πρωτάθλημα και όποτε έχω ελεύθερο χρόνο το παρακολουθώ φανατικά».

Περιμένεις να κάνετε περίπατο στη Football League και κατά πόσο το αχανές ΟΑΚΑ θα σας εμπνεύσει;

«Είναι πρόωρο να πει κανείς κάτι τέτοιο. Η κατηγορία δεν θα είναι εύκολο και οφείλουμε καθημερινά να δουλεύουμε σκληρά για να δίνουμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Για το ΟΑΚΑ θα πω απλά ότι με τέτοιο κόσμο να μας ακολουθεί παντού δε θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Εννοείται, πάντως, ότι όλοι μας περιμένουμε και ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα μπούμε στο νέο μας γήπεδο».

Επόμενος μεγάλος στόχος μετά την κλήση σου στην Εθνική;

«Να καθιερωθώ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να βοηθήσω ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει γρήγορα εκεί όπου ανήκει».

Ήττα από τη Ρουμανία και κακή εμφάνιση. Γιατί να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον;

«Γιατί αυτή η ομάδα έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα και πως γρήγορα μπορεί να στέκεται ξανά γερά στα πόδια της. Γνωρίζουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ότι δεν παίξαμε καλά, όμως θεωρώ το συγκεκριμένο ματς μια κακή παρένθεση. Πολύ σύντομα η Εθνική θα επιστρέψει στις επιτυχίες, είμαι βέβαιος».

News 24/7

24MEDIA NETWORK