"Ματιές" στον Κάλα

Ο Κάλα είναι μία από τις περιπτώσεις αμυντικών για τις οποίες υπάρχει καλή άποψη στην ΑΕΚ. Υπάρχει απόσταση στο οικονομικό ωστόσο δεδομένης και της επιθυμίας του Ισπανού να επιστρέψει, ενδεχομένως να καμφθεί.

"Ματιές" στον Κάλα

O Xoυάν Κάλα αποτελεί μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών οι οποίες απασχολούν την «Ένωση». Στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε η ΑΕΚ έκανε μία διερευνητική επαφή για τον Ισπανό μέσο προκειμένου να δει το τι και το πώς, ενώ ο ίδιος με τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter πριν από μερικές μέρες άναψε φωτιές.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει το κασέ του Κάλα, ωστόσο υπάρχει η πεποίθηση ότι θα γίνει εφικτό να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής με ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ.

Ο Κάλα είναι ένας ποδοσφαιριστής του οποίου τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά είναι γνωστά στην ΑΕΚ από τις 21 συμμετοχές του με τη φανέλα της την περίοδο 2011-12 επί εποχής Μανόλο Χιμένεθ. Τότε, ο γεννημένος στην Λεμπρίχα Ισπανός αμυντικός ήρθε πακέτο στην ΑΕΚ μαζί με τον συμπατριώτη του Χοσέ Κάρλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το θετικό τέλος της υπόθεσης Τζεμπούρ, στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση στόπερ και αριστερού μπακ, με τις εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι να τρέχουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK