Μέγας χορηγός η Jeep

Η αυτοκινητοβιομηχανία Jeep θα είναι ο μέγας χορηγός της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-15, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης.

Μέγας χορηγός η Jeep
INTIME SPORTS

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Μεγάλος Χορηγός στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας μας για τη σεζόν 2014-2015 είναι η παγκοσμίου εμβέλειας αυτοκινητοβιομηχανία Jeep.

H Jeep® Μεγάλος Χορηγός της ΑΕΚ

Tο "Μεγάλο Χορηγό" της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ θα αποτελέσει για την αγωνιστική σεζόν 2014 – 2015 η Jeep. Η πρωτοβουλία αυτή της παγκόσμιας αμερικανικής φίρμας αποτελεί ένδειξη σεβασμού στον ιστορικό αθλητικό Σύλλογο την ΑΕΚ ενώ προβάλλει περαιτέρω τις κοινές αξίες της αυθεντικότητας, της ελευθερίας και του πάθους.

Η Jeep εκπροσωπείται στην ελληνική αγορά από τον Όμιλο Συγγελίδη από το 1991 επιτυχγάνοντας ένα από τα υψηλότερα μερίδια της μάρκας στην Ευρώπη ενώ το προσεχές διάστημα αναμένει να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα με το εμπορικό λανσάρισμα των νέων μοντέλων Jeep, Cherokee και Jeep Renegade που ανταποκρίνονται πλήρως στις σημερινές ανάγκες της αγοράς. Mε πλήρη γκάμα τετρακίνητων και δικίνητων εκδόσεων και αποδοτικούς υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες μικρού κυβισμού πετρελαίου και βενζίνης, η Jeep συνεχίζει την πορεία της στο δρόμο της επιτυχίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jeep είναι ήδη ο κύριος χορηγός της ιστορικής ομάδας της Γιουβέντους, σημείο αναφοράς του ιταλικού ποδοσφαίρου".

Διαβάστε ακόμη:

Από πέντε ευρώ τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Ρόμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK