Μελισσανίδης: "Το γήπεδο θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει"!

Με δηλώσεις του σε πολιτική εφημερίδα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε βέβαιος ότι το όνειρο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ θα πάρει σάρκα και οστά και έστειλε για μία ακόμα φορά ξεκάθαρο μήνυμα…

Μελισσανίδης: "Το γήπεδο θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει"!

«Το γήπεδο θα γίνει, ο κόσμος να χαλάσει», ήταν η πρώτη φράση του Δημήτρη Μελισσανίδη στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Real News.

Στη συνέχεια το αφεντικό της ΑΕΚ τόνισε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να επαναστεγαστεί η ομάδα στο οικόπεδο που της ανήκει και διαβεβαίωσε τους φίλους του Συλλόγου ότι η μέρα εκείνη δε θα αργήσει: «Κάποιοι, φαίνεται, προτιμούν την διαίρεση από τον πολλαπλασιασμό. Δεν θα τους ακολουθήσω, δεν θα τους παρακολουθήσω.

Στο κομμάτι της ιστορικής ευθύνης που μου αναλογεί, θα κάνω ό,τι μπορώ, ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ξανά η ΑΕΚ γήπεδο στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είμαστε πολύ μακριά από μίση και διχασμό. Είναι καιρός πια να αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν όσα μας χώριζαν. Με τη βοήθεια όλων των ΑΕΚτζήδων, το όραμα θα γίνει πράξη. Και αυτό που προσωπικά θέλω να τους διαβεβαιώσω, είναι ότι η ημέρα αυτή δεν αργεί».

News 24/7

24MEDIA NETWORK