Μηνύσεις οπαδών στον Βασιλόπουλο και πόλεμος!

Μηνύσεις από τους οπαδούς της κατά του Άρη Βασιλόπουλου και των δημοτικών συμβούλων του. Ετοιμάζεται πορεία έξω από το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας για το ΟΑΚΑ την Πέμπτη (8/1).

Μηνύσεις οπαδών στον Βασιλόπουλο και πόλεμος!

Oι οπαδοί της ΑΕΚ που συνελήφθησαν από τις Αρχές λόγω της έντασης που σημειώθηκε στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας την Τρίτη, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν στις 16 του μήνα και κατηγορούνται για πλημμελήματα.

Από εκεί και πέρα, οι ίδιοι φίλοι της "Ένωσης" κατέθεσαν μήνυση κατά του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου και αρκετών δημοτικών συμβούλων του για συκοφαντική δυσφήμιση αφού υποστηρίζουν (έχοντας μάρτυρες) ότι δεν προέβησαν σε κάποια αξιόποινη πράξη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον χώρο της νομικής, κάποιος εκ των συνεργατών του Άρη Βασιλόπουλου αναγνώρισαν έναν από τους 10 οπαδούς της ΑΕΚ για τη συμμετοχή του σε επεισόδια που έλαβαν χώρα στο δημοτικό συμβούλιο της 22ης Δεκεμβρίου, κατηγορώντας τον ότι χτύπησε συνάδελφό τους.

Ο συγκεκριμένος οπαδός της ΑΕΚ -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι την 22η Δεκεμβρίου εργαζόταν μέχρι την ώρα που είχε ολοκληρωθεί το δημοτικό συμβούλιο και είναι σε θέση να αποδείξει ότι οι συνεργάτες του Βασιλόπουλου τον κατηγορούν άδικα.

Η κόντρα έχει ανάψει για τα καλά ενώ υπάρχει και ένα άτυπο ραντεβού των οπαδών της ΑΕΚ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και κάνει κάλεσμα στον κόσμο της «Ένωσης» να δώσει το "παρών" στην πορεία προς το ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, η οποία θα ξεκινήσει την Πέμπτη στις 15:30 έξω από το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK