Μοναδικό πρόβλημα ο Μπρέσεβιτς

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς αποτελεί - με εξαίρεση τον Βασίλη Τσεβά που πήγε αρκετά πίσω - το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα του Τραϊανού Δέλλα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου στην Κομοτηνή την προσεχή Τετάρτη (24/9).

Μοναδικό πρόβλημα ο Μπρέσεβιτς
INTIME SPORTS

Με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα –πια- τον Ιβάν Μπρέσεβιτς –εξαιρουμένου του Τσεβά- ολοκληρώθηκε η σαββατιάτικη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι υπόλοιποι "κιτρινόμαυροι" προπονήθηκαν κανονικά και τίθενται στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα Κυπέλλου στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό την προσεχή Τετάρτη.

Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στα Σπάτα το απόγευμα της Κυριακής.

Συνθήκες ...αγώνα

Η ΑΕΚ επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, δεν έχει. Το σημαντικό ματς της Τετάρτης κόντρα στον Πανθρακικό πλησιάζει και ο Τραϊανός Δέλλας ελλείψει λύσεων, προσπαθεί να μεταφέρει στις προπονήσεις συνθήκες αγώνα. Και συγκεκριμένα τις συνθήκες του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης.

Έτσι, ο κόουτς της "Ένωσης" τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή έβαλε την προπόνηση στις 16:30 το απόγευμα, ώρα έναρξης του αγώνα της Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό, προκειμένου να ...βάλει τους ποδοσφαιριστές του στο κλίμα. Είναι κάτι που ο "Τράι" συνηθίζει να κάνει τις παραμονές του αγώνα, ωστόσο η σημαντικότητα του αγώνα Κυπέλλου τον οδήγησε στο να το πράξει αυτή τη φορά λίγο νωρίτερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK