Ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ από το ΣτΕ!

Η Ολομέλεια του ΣτΕ φέρεται να είναι θετική στο να κρίνει συνταγματικό τον νόμο του γηπέδου της ΑΕΚ, κάτι που αντιλήφθηκαν στη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας και σχεδίασαν το επόμενο βήμα τους.

Ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ από το ΣτΕ!
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας για την εκδίκαση των προσφυγών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και 17 πολιτών με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κοινή απόφαση της Ολομέλειας να κριθεί συνταγματικός ο νόμος στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αν η συγκεκριμένη πληροφόρηση επιβεβαιωθεί τότε ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου αφού οι προσφυγές τόσο της δημοτικής αρχής όσο και της μικρής μερίδας πολιτών να καταργήσουν τον νόμο πέφτουν στο κενό.

Για την ώρα, τόσο η ΠΑΕ όσο και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση και εμφανίζονται άπαντες συγκρατημένα αισιόδοξοι για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, εντός των επόμενων ημερών η απόφαση θα καθαρογραφτεί και θα ανακοινωθεί επίσημα με την «Ένωση» να γίνεται φαβορί για να πανηγυρίσει μία μεγάλη δικαστική νίκη.

Επίσης, πληροφορίες από τη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρουν ότι η δημοτική αρχή γνωρίζει την παραπάνω εξέλιξη και δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού εξέφρασε την πρόθεση να κατεδαφιστεί το αναψυκτήριο «Κένταυρος» το οποίο βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια εντός του άλσους, προκειμένου να αποκτήσει ένα ακόμα… επιχείρημα στην αντίθεσή της για την κατασκευή του γηπέδου της «Ένωσης» με focus στη… σωτηρία του δάσους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK