Οι αριθμοί δείχνουν... ισχυρή ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ υπερτερεί βάσει αριθμών έναντι όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League, τόσο στο νότιο όσο και στο βόρειο όμιλο.

Οι αριθμοί δείχνουν... ισχυρή ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Η παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League δεν έχει σχέση με το πέρασμα της ομάδας από την ερασιτεχνική κατηγορία την περασμένη σεζόν. Το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε ωστόσο η "Ένωση" καταφέρνει -για την ώρα- να μετατρέψει την υπόθεση άνοδος σε μία υπόθεση, πιο απλή σε σχέση με αυτό που περίμενε η ίδια.

To ξεκίνημα του δευτέρου γύρου στη Football League βρίσκει την ΑΕΚ να έχει εντυπωσιακό συντελεστή γκολ, με την ομάδα του Δέλλα να υπερτερεί -βάσει αριθμών- όλων των ομάδων που μετέχουν στην κατηγορία, συμπεριλαμβανομένου και του βορείου ομίλου.

Καλύτερος συντελεστής σε όλη την κατηγορία

Η "Ένωση" έχει σημειώσει 38 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 5 στη μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα. Έχει σημειώσει δηλαδή 15 γκολ περισσότερα από τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του νοτίου ομίλου (Παναχαϊκή) και έχει δεχτεί 5 γκολ λιγότερα από τις επόμενες καλύτερες άμυνες (Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Απόλλων Σμύρνης).

Στο βόρειο όμιλο -ο οποίος είναι κατά γενική ομολογία πιο δύσκολος από το νότιο που συμμετέχει η ομάδα του Δέλλα- ο Ηρακλής έχει δεχτεί λιγότερα γκολ από τους "κιτρινόμαυρους" (μόλις 3 παθητικό) αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στην αποτελεσματικότητα της επιθετικής του γραμμής. Ο Γηραιός έχει σκοράρει μόλις 18 φορές.

Πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ

Εκτός από την υπερηχητική πρωτιά σε όλη την κατηγορία σε ότι αφορά τον συντελεστή τερμάτων, η ΑΕΚ διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ του νοτίου ομίλου. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς συγκατοικεί μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο του Ολυμπιακού Βόλου στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας συνολικά ενώ ο Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των ασίστ μετρώντας ήδη 8.

News 24/7

24MEDIA NETWORK