Οι σκέψεις του Δέλλα και ο ...αντι-Ανάκογλου

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα το απόγευμα της Κυριακής (18:00) ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρκετούς λόγους προκειμένου να είναι προβληματισμένος για τη διαχείριση του ματς.

Οι σκέψεις του Δέλλα και ο ...αντι-Ανάκογλου
INTIME SPORTS

Πέραν από το πρόβλημα της απουσίας του Δημήτρη Ανάκογλου, ο προπονητής της ΑΕΚ αντιμετωπίζει το πρόβλημα της απουσίας άλλου φορ -πλην του Ντακόλ- από την αποστολή της "Ένωσης".

Τα κουκιά είναι για μία ακόμα φορά μετρημένα για τον τεχνικό της ΑΕΚ ο οποίος φανέρωσε τα πλάνα του στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και δείχνει να καταλήγει στην περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου σε ότι έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Ανάκογλου.

Η τελευταία δοκιμή του Δέλλα

Με τον Γιάννη Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Σταύρο Πεταυράκη στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί και με τους Βασίλη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο πλευρό του Μιγκέλ Κορδέρο, ο Πέτρος Μάνταλος θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Δημήτρη Ανάκογλου, στην επιστροφή του διεθνούς μέσου μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Σε ρόλο δεκαριού θα παίξει -όπως και στον αγώνα της πρεμιέρας στο Αίγιο- ο Έλντερ Μπαρμπόσα με τους Βαγγέλη Πλατέλλα και Μάρκο Ντούνη να παίρνουν θέση στα φτερά (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) και με τον Άλεξ Ντακόν να αποτελεί την αιχμή του δόρατος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δέλλας πέραν του Ντακόλ δεν έχει διαθέσιμο κανέναν άλλον επιθετικό στην αποστολή καθώς ο Μπρέσεβιτς τέθηκε νοκ-άουτ και ο Βασίλης Τσεβάς έχει αρκετό δρόμο ακόμα μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο μόνο ο Ντούνης έχει αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ως φορ, σε μία θέση η οποία σε κάθε περίπτωση δεν είναι η φυσική του εξτρέμ της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK