Όταν η ΑΕΚ ντύθηκε... Ρεάλ! (VIDEO)

Δώδεκα χρόνια πέρασαν από τη μέρα που η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε... μερικά χρόνια από τη ζωή της στην αρένα της Νέας Φιλαδέλφειας, σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές της ΑΕΚ.

Όταν η ΑΕΚ ντύθηκε... Ρεάλ! (VIDEO)
INTIME SPORTS

Με τους Ίκερ Κασίγιας Ρομπέρτο Κάρλος, Λουίς Φίγκο, Ζινεντίν Ζιντάν και με τα υπόλοιπα αστέρια της στη σύνθεσή της η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε... μπαστούνια πριν από δώδεκα ακριβώς χρόνια στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στην ΑΕΚτου Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η Ένωση, με δύο μόλις ξένους στην αρχική της σύνθεση (Μαουρίτσιο Ράιτ και Μίλεν Πέτκοφ) με γκολ των Βασίλη Τσιάρτα, Χρήστου Μαλαδένη και Ντέμη Νικολαϊδη έγραψε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές της στο βιβλίο του χρόνου, καταφέρνοντας να πάρει κεφάλι στο σκορ με διαφορά δύο γκολ.

Η τύχη αλλά και η τεράστια κλάση της αντιπάλου της Ένωσης της στέρησαν τη νίκη με τους Ζιντάν (2) και Γκούτι να σώζουν την παρτίδα για τους "μερένχες" και να δίνουν το βαθμό της ισοπαλίας στη Ρεάλ.

Όταν η ΑΕΚ ντύθηκε... Ρεάλ! (VIDEO)
INTIME SPORTS

Για την ιστορία η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο χωρίς να χάσει σε κανένα ματς με αντιπάλους τις Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα και Γκενκ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Χιώτης, Κωστένογλου, Καψής, Ράιτ, Λάκης, Κασάπης, Ζαγοράκης (83' Σεντένο), Κατσουράνης, Πετκόφ (13' Μαλαδένης), Τσιάρτας (83' Ιβιτς), Νικολαΐδης.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σαλγκάδο, Κάρλος, Ελγκέρα, Παβόν, Μακελελέ, Καμπιάσο, Φίγκο, Ζιντάν (84' Πορτίγιο), Γκούτι (87' Μακ Μάναμαν), Ραούλ (81' Μοριέντες).

Δείτε το video του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK