Πάντα στο μυαλό της ΑΕΚ ο Κατσουράνης!

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη απασχόλησε την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα επανέλθει ως πιθανότητα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Kostas Katsouranis of FC Pune City runs to celebrate a goal during match 28 of the Hero Indian Super League between FC Pune City and Chennaiyin FC held at the Shree Shiv Chhatrapati Sports Complex Stadium, Pune, India on the 11th November 2014.

Photo by:  Pal Pillai/ ISL/ SPORTZPICS
Kostas Katsouranis of FC Pune City runs to celebrate a goal during match 28 of the Hero Indian Super League between FC Pune City and Chennaiyin FC held at the Shree Shiv Chhatrapati Sports Complex Stadium, Pune, India on the 11th November 2014. Photo by: Pal Pillai/ ISL/ SPORTZPICS KOSTAS KATSOURANIS OF FC PUNE CITY RUNS TO CELEBRATE A GOAL DURING MATCH 28 OF THE HERO INDIAN SUPER LEAGUE BETWEEN FC PUNE CITY AND CHENNAIYIN FC HELD AT THE SHREE SHIV CHHATRAPATI SPORTS COMPLEX STADIUM, PUNE, INDIA ON THE 11TH NOVEMBER 2014. PHOTO BY: PAL PILLAI/ ISL/ SPORTZPICS

Το όνομα του έμπειρου χαφ συζητιέται πολύ τον τελευταίο καιρό στους κύκλους της Ένωσης. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει και το καλοκαίρι την επιθυμία του να επιστρέψει στον "Δικέφαλο" και να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα να "μεταναστεύσει" στην Ινδία.

Η δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκει τον Κώστα Κατσουράνη ελεύθερο, ν' αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού το συμβόλαιό του με την Πούνε έληξε. Αυτός ο σταθμός μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι ο τελευταίος.

Στην ΑΕΚ ενδιαφέρον για την περίπτωση Κατσουράνη υπάρχει πάντα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Μιγκέλ Κορδέρο και ακολουθεί το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο οποίο ο Ισπανός δεν θα είναι παρών. Ο "Κατσούρ" μπορεί να προσθέσει εμπειρία στο ρόστερ της ΑΕΚ, η οποία θα της φανεί αναγκαία, τουλάχιστον στους -πιο δύσκολους- αγώνες Κυπέλλου (αν και εφόσον εξασφαλιστεί η πρόκριση στην επόμενη φάση), κάτι που ενισχύει την πιθανότητα απόκτησής του.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται καθοριστικές. Θα ξεκαθαρίσει δηλαδή αν πρόκειται να αποκτηθεί ο έμπειρος άσος για να κλείσει την τρύπα που προέκυψε στο ρόστερ ή θ' αναβληθεί ξανά η επιστροφή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK