Περιμένουν Μούλντερ, βλέπουν και αλλού

Ο ατζέντης του Έρβιν Μούλντερ σχημάτισε εικόνα για την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, στην «Ένωση» περιμένουν ωστόσο αν εμφανιστεί άλλη -ενδιαφέρουσα- περίπτωση τερματοφύλακα δεν θα είναι αρνητικοί.

Περιμένουν Μούλντερ, βλέπουν και αλλού

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Έρβιν Μούλντερ περίμεναν ότι θα είχε γίνει εφικτό να ταξιδέψει ο Ολλανδός τερματοφύλακας προκειμένου να πάρει μία διά ζώσης εικόνα από τις εγκαταστάσεις που αγωνίζεται η «Ένωση» σε Σπάτα και Καλογρέζα αλλά και να πάρει μια γεύση και για την Αθήνα. Η… βιωματική εμπειρία του Μούλντερ, θα έκρινε και την έκβαση της υπόθεσης αρνητικά ή θετικά.

Τελικά ο Μούλντερ δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα λόγω του γεγονότος ότι η Φέγενορντ με την ήττα της την περασμένη Κυριακή, παράτεινε την αγωνιστική της δραστηριότητα και ο Ολλανδός πορτιέρο ακολούθησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

O Λουίς Λαρός, ο ατζέντης του Μούλντερ, βρέθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε τον αγώνα της «Ένωσης» με τον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη Τετάρτη στην Καλογρέζα. Οι συζητήσεις του με την ΑΕΚ φαίνεται ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, η εικόνα που εξέλαβε από τα όσα συνάντησε στην Ελλάδα την οποία μεταβίβασε στον πελάτη του είναι θετική -παρά τη μικρή διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό- και πλέον αυτό που απομένει είναι να ταξιδέψει ο ίδιος ο παίκτης για να ρυθμιστούν όσα εκκρεμούν.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί, πάντως, ότι η ΑΕΚ παρακολουθεί παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων και σε περίπτωση που βρεθεί κάτι ενδιαφέρον (ενδεχομένως πιο… ενδιαφέρον από τον Μούλντερ), τότε η «Ένωση» δεν θα είναι αρνητική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK