Προς Μίντλεσμπρο ο Κυριαζής

Η Μίντλεσμπρο αποφάσισε να εντάξει τον επιθετικό της Κ20, Αντώνη Κυριαζή και η ΑΕΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό το οποίο αναλογεί στα τροφεία του ποδοσφαιριστή.

Προς Μίντλεσμπρο ο Κυριαζής

Ο ποδοσφαιριστής της Κ20 της ΑΕΚ, Αντώνης Κυριαζής εντυπωσίασε με την παρουσία του στην Αγγλία τους ανθρώπους της Μίντλεσμπρο, με τον 17χρονο επιθετικό της "Ένωσης" να παίρνει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τη Λιντς, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ. Και οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας επιθυμούν να προχωρήσουν με την περίπτωσή του και να τον αποκτήσουν, ξεκινώντας επαφές με την Ένωση για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Η ΑΕΚ που... ανέθρεψε ποδοσφαιρικά τον Κυριαζή από πολύ μικρή ηλικία δικαιούται τροφεία και η Μίντλεσμπρο θα πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο αγγλικός σύλλογος ενημέρωσε την πλευρά του νεαρού άσου πως θέλει να τον αποκτήσει και πλέον περιμένει την απάντηση της ΑΕΚ για το ακριβές ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλει στους κιτρινόμαυρους, ώστε ο Κυριαζής να μετακομίσει μόνιμα στη Μεγάλη Βρετανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK