Προτιμούν χωρίς κόσμο λόγω... κινδύνου τιμωρίας

Στην ΑΕΚ ανησυχούν για τον αγώνα της Πάτρας απέναντι στην Παναχαϊκή, θεωρώντας τον υψηλής επικινδυνότητας και προτιμούν να μην γίνει το ματς με την παρουσία των φίλων της ομάδας.

Προτιμούν χωρίς κόσμο λόγω... κινδύνου τιμωρίας
INTIME

Κανείς δε γνωρίζει, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, αν ο αγώνας της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή. Υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις ότι η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για να το πει κάποιος με σιγουριά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι απορρέει ένα κλίμα ανησυχίας από την πλευρά της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, σε περίπτωση που ο αγώνας πραγματοποιηθεί κανονικά. Χαρακτηριστική της αγωνίας των ανθρώπων της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή, είναι η επιθυμία τους να μην βρεθούν στο γήπεδο οπαδοί της "Ένωσης". Η αιτιολογία της συγκεκριμένης επιθυμίας έχει να κάνει με τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα τα οποία δημιούργησαν κλίμα με αποτέλεσμα να θεωρείται το ματς ως ένα ακόμα υψηλής επικινδυνότητας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν προτίθεται να πάρει εισιτήρια, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως ο Αλέξης Κούγιας θα ανοίξει θύρα και εκδοτήριο για τους φίλους της "Ένωσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK