Προβληματισμός για τον δεξιό μπακ: Γεωργέας και Λαμπρόπουλος οι επιλογές

Τα κουκιά στο δεξί άκρο της άμυνας ενόψει της συνέχειας δεν βγαίνουν στον Τραϊανό Δέλλα και -όπως όλα δείχνουν- στον αγώνα με τον Ηρακλή θα επιστρατευτεί ο Νίκος Γεωργέας.

Προβληματισμός για τον δεξιό μπακ: Γεωργέας και Λαμπρόπουλος οι επιλογές

Με τα τωρινά δεδομένα η κατάσταση στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας είναι ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα. Ο Μιχάλης Μπακάκης χειρουργήθηκε την Παρασκευή, ο Βασίλης Ρόβας (που έχει παίξει στη θέση του δεξιού αμυντικού αρκετές φορές στη σεζόν) είναι εκτός αποστολής και ο Έλληνας προπονητής πρέπει να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα στελεχώσει τη θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Φαβορί για τη θέση στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο φαίνεται πως είναι ο Νίκος Γεωργέας, λίγες -αγωνιστικές- ημέρες πριν από το -διαφαινόμενο- φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πέραν του Γεωργέα, ο οποίος φαίνεται ότι θα επιστρατευτεί, υπάρχει επίσης ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτό το ρόλο αρκετές φορές στη θητεία του στον Πανιώνιο, όπως συνέβη και στην ΑΕΚ.

Η λογική λέει ότι θα πάρει και νεαρός στόπερ λεπτά ως δεξί μπακ, αφού δύσκολα θα καταφέρει ο Γεωργέας να "βγάλει»"πέντε ματς μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Η παρουσία του Γεωργέα στη σεζόν

Ο Γεωργέας, στα 39 χρόνια του πια, αρχίζει να ξεμένει από δυνάμεις και σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ την αποχώρηση από τη δράση. Εφέτος μετράει μόλις 8 συμμετοχές με την ΑΕΚ στη Foootball League και... 0 στο Κύπελλο. O Γεωργέας από τις 8 συμμετοχές του στη σεζόν στις 5 ήταν στο βασικό σχήμα (στους αγώνες με Χανιά, Αχαρναϊκό, Ερμιονίδα έξω, Ψαχνά και Ερμιονίδα μέσα) ενώ αγωνίστηκε για 514 αγωνιστικά λεπτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK