Ψάχνοντας τη λογική της κατηγορίας

Η ΑΕΚ προσπαθεί να μπει στη λογική της ιδιαίτερης κατηγορίας που θα αγωνιστεί ενόψει της νέας σεζόν με τα ταξίδια στις έδρες ομάδων Β' Εθνικής και καλείται να το περάσει και στους ποδοσφαιριστές για αποφυγή... αγγαρείας.

Ψάχνοντας τη λογική της κατηγορίας
INTIME SPORTS

Το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής παραμένει άγνωστο. Η ΑΕΚπεριμένει τους αρμοδίους να αποφασίσουν προκειμένου να είναι σε θέση να γνωρίζει το πότε θα αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα, για το οποίο ξεκίνησε να προετοιμάζεται κάτι παραπάνω από δύο μήνες πριν.

Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να κρατήσει την ομάδα ζεστή στο διάστημα της αναμονής με αγώνες απέναντι σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας στην έδρα τους, προκειμένου να μπουν οι ποδοσφαιριστές το συντομότερο δυνατό στη λογική της κατηγορίας.

Αυτό εξήγησε και ο ίδιος ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το τελευταίο σφύριγμα στη Λαμία, στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Δέλλας γνωρίζει ότι η Β' Εθνική έχει αρκετές ιδιομορφίες, κάτι που μπορεί να προσθέσει δυσκολίες στην ομάδα του.

Οι... φιλικές εξορμήσεις της ΑΕΚ στην επαρχία για τους αγώνες με Λαμία και Πιερικό βοηθούν στο να αποκτηθεί οικειότητα με τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως υπάρχει ο κίνδυνος να αντιμετωπιστούν από τους ποδοσφαιριστές ως αγγαρεία, όπως συνέβη στο χθεσινό ματς.

Η ανυπομονησία για τη σέντρα ενός πρωταθλήματος χωρίς δική της ευθύνη, αποτελεί ντεζαβαντάζ για την ΑΕΚ που καλείται να κρατήσει ζεστούς τους ποδοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK