Σε πρώτο πλάνο ο Σέζαρ Άρθο

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικού Σέζαρ Άρθο Αμπόστα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τα χρώματα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Σε πρώτο πλάνο ο Σέζαρ Άρθο

Τον "εκλεκτό" για το κέντρο της άμυνας φαίνεται πως βρήκε η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της "ΩΡΑ των ΣΠΟΡ" βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό άσο, Σέζαρ Άρθο Αμπόστα.

Την περασμένη σεζόν ο 29χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βιγιαρεάλ, Σαραγόσα, Βαγιαδολίδ και Γάνδη. Παράλληλα, έχει αποτελέσει μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ισπανίας.

Οι διοικούντες την "Ένωση" βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον παίκτη, ο οποίος πρόκειται να λύσει τη συνεργασία του με τους Ισραηλινούς. Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ομάδες από τη Γαλλία και το Βέλγιο, όμως στην ΑΕΚ θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον ντύσουν στα "κιτρινόμαυρα".

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ