Σημαντική εβδομάδα για το γηπεδικό στην ΑΕΚ

Εβδομάδα εξελίξεων για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να είναι η τρέχουσα.

Σημαντική εβδομάδα για το γηπεδικό στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη διάθεση για καλή συνεργασία με όλους τους αρμοδίους φορείς προκειμένου να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην πραγματοποίηση του μεγαλύτερου έργου στην Ιστορία του Συλλόγου. Στο πλαίσιο αυτής της κατεύθυνσης εντάσσεται και η αναφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη στην εκδήλωση της Παρασκευής για το θέμα της άδειας.

"Να φτιάξουμε το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και από αυτόν τον χώρο να παρακαλέσω την ηγεσία του υπουργείου να μας εκδώσει την άδεια", ήταν η ακριβής φράση του ισχυρού άνδρα της "'Ενωσης", στην εκδήλωση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Είναι σαφές πως στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" γνωρίζουν πως όλη η προσπάθεια που επιχειρείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα τελευταία χρόνια δε θα έχει κανένα αντίκρισμα -σε μελλοντική βάση- σε περίπτωση που η ομάδα δεν αποκτήσει ξανά τη δικό της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η λήψη της καθαρογραμμένης απόφασης του ΣτΕ ανοίγει το δρόμο και πλέον τα βήματα που πρέπει να διανύσει η ΑΕΚ λιγοστεύουν.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα