Αγωνία στην ΑΕΚ με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πρώτη συνάντηση της πλευράς της ΑΕΚ με το ΥΠΕΚΑ για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακολουθεί νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα στην οποία θα παραστεί και η δημοτική αρχή.

Αγωνία στην ΑΕΚ με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Άνθρωποι της ΑΕΚ και της εταιρείας «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. η οποία θα αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, επισκέφτηκαν τη Δευτέρα το ΥΠΕΚΑ προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία πρώτη επαφή με την Πολιτεία για το ενδεχόμενο κατασκευής του γηπέδου.

O πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιάς Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος συναντήθηκαν με τον νομικό σύμβουλο του Υπουργείου Γιάννη Τσιρώνη -απόντος του Υπουργού- κάνοντας μία πρώτη κουβέντα για το ζήτημα του γηπέδου της «Ένωσης» και για τα στρέμματα που παραχωρήθηκαν στο Σωματείο για να διευκολυνθεί η κατασκευή ενός σύγχρονου έργου.

Οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ με το Υπουργείο βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και θα ακολουθήσει μία σειρά νέων επαφών, με αποκορύφωμα τη συνάντηση της προσεχούς Δευτέρας στην οποία θα παραστεί και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Η συγκεκριμένη συνάντηση θα έχει αρκετό ενδιαφέρον αφού οι επαφές της ΑΕΚ με τη δημοτική αρχή είχαν διακοπεί κατόπιν ανακοινώσεων στις γιορτές των Χριστουγέννων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK