Σπόντα Κοντονή για ΑΕΚ

Μπηχτή του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στην ΑΕΚ με την επαναφορά του θέματος των δημοτικών εκλογών της Νέας Φιλαδέλφειας σε συζήτηση για τη βία στα ελληνικά γήπεδα.

Σπόντα Κοντονή για ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Mία απρόσμενη τοποθέτηση έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Ο κ. Κοντονής αναφερόμενος στο θέμα της βίας στα ελληνικά γήπεδα και σε μία προσπάθεια να αποδείξει την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις ΠΑΕ και στο φίλαθλο κοινό, έκανε λόγο για το εκλογικό αποτέλεσμα της Νέας Φιλαδέλφειας λέγοντας ότι παράγοντες… έφαγαν τα μούτρα τους με το εκλογικό αποτέλεσμα.

« Αν νομίζουν ορισμένοι παράγοντες των ομάδων ότι μπορούν να κινητοποιήσουν κατά της κυβέρνησης για τις πολιτικές αποφάσεις που θα πάρει σε αυτή την κατεύθυνση φίλαθλο κοινό, τους υπενθυμίζω ότι όσοι πήγαν να το κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις έφαγαν τα μούτρα τους πολύ άσχημα. Και ας δουν τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα σε δήμους που υπήρξε τέτοιο πρόβλημα, όπως για παράδειγμα στη Νέα Φιλαδέλφεια» ήταν τα λόγια του κ. Κοντονή στο τοπικό κανάλι ΙΟΝΙΑΝ της Ζακύνθου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK