Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Στα Σπάτα προκειμένου να συναντηθεί με τον Τραϊανό Δέλλα και να συζητήσει το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Τραϊανός Δέλλας συναντήθηκε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το απόγευμα της Πέμπτης (11/6) και μετά από το τέλος της συνομιλίας τους, έδωσε το "παρών" στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για τη σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποία ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στο μέλλον του.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα, πιθανότατα προκειμένου να συζητήσει και ο ίδιος με τον Έλληνα τεχνικό.

Διαβάστε ακόμη:

Ευχαρίστησε τους παίκτες ο Δέλλας, κουβέντα για το μέλλον του

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μπάγεβιτς-Δέλλα

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα